ترتیب نمایش:
کمی صبر کنید...

هل

هل یکی از چاشنی‌های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباها و طعم دهنده بعضی نوشیدنی‌ها مثل چای است. هندی‌ها و پاکستانی‌ها و جنوب بلوچستان ایران بیشترین مصرف‌کننده‌های هل در جهان هستند.

از دانه‌های این میوه یا پودر آن به عنوان ادویه، در خوراک‌ها استفاده می‌شود؛ که یکی از محبوب‌ترین استفاده‌های آن در ایران، در چای و دمنوش است. معمولاً دانه‌های هل را همراه با چای دم می‌کنند و در کنار قند یا نبات (برای شیرین کردن آن) سرو می‌کنند.

خواص هل

1-درمان هالیتوسیس یا تنفس بدبو

2-جلوگیری از سرطان

3- کاهش فشارخون

دسته‌بندی